SPORTLINE SPECIALIST IN SPORT & FASHION

Sporten is gezond, dat weten we al lang. Het juiste materiaal hebben, is soms nog belangrijker voor de gezondheid. Voor elke sporttak heeft Sportline de juiste mensen met de juiste kennis. Sportline biedt u een uitstekende service en u gaat steevast met het -voor u-  juiste product naar huis.
Voordeel TTR-leden: Toon uw kortingskaart en u geniet van 20 % korting op loopschoenen – loopkledij – vrijetijdskledij – vrijetijdsschoenen.

FIETSEN MAES

Bernard en Mieke en hun team staan met veel enthousiasme klaar voor iedere fietsliefhebber. De merken die in hun aanbod zitten zijn: Pinarello – Merckx – Cervelo – Isaac – Cube – Scott – Kalkhoff – Venturelli – Gazelle.
Voordeel TTR-leden: 15% op alle toebehoren – kledij – helmen – schoenen.
Speciale voorwaarden bij aankoop tijdrit of racefiets.

Poco Loco

Productie en innovatie: dit zijn onze stokpaardjes! En het kan geen kwaad om Poco Loco (een beetje gek) te zijn! Flexibiliteit zonder complexiteit is ons motto: we passen productspecificaties, aankoopvereisten, enz. aan uw concept aan. Alle productiestappen gebeuren intern en overbodige onkosten worden vermeden. Hierdoor kunnen wij voor u produceren met de laagste kosten. In onze 2 productiesites in Roeselare wordt enkel de allernieuwste technologie gebruikt. Onze productie is volautomatisch en de allerhoogste hygiënenormen worden nageleefd. Een intern labo garandeert de kwaliteit van onze producten. Die zijn trouwens volledig traceerbaar: van grondstof tot afgewerkt product.
   Delta Light
Westvlaams Tegelhuis

Westvlaams Tegelhuis is geen onbekende in de Belgische bouwsector en profileert zich op de markt van de duurzame afwerking van uw woning.

Onze vakspecialisten begeleiden u graag doorheen het uitgebreide aanbod binnen ieders smaak en budget. Eén zaak willen we wel duidelijk stellen: u vindt bij WVT enkel de meest degelijke materialen. De jarenlange uitstekende relatie met leveranciers over gans de wereld dragen bij tot de uitbouw van een zorgvuldig samengestelde collectie. Als geen ander zijn we ons bewust van het belang van uw keuze. Wij kijken er dan ook naar uit om u te begeleiden doorheen de inspirerende toonzaal.

  DL Operations is actief in het uitvoeren van diverse constructie, onderhouds – en montagewerken in de machinebouw alsook het vervaardigen van steel furniture.
Ons team stelt zich flexibel op om onze klanten doeltreffend te helpen. Iedere onderneming, een personeelstekort of onverwachte kosten door een defect of panne, de druk om efficiënt en klantgericht te blijven werken vermindert daarom niet. In dergelijke gevallen biedt dL Operations bvba de oplossing.
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten een allround service bieden. Onze opdrachten worden zorgvuldig afgewerkt door een gemotiveerde en dynamische ploeg van medewerkers, ons professioneel team denkt graag met u mee en heeft maar één doel: uw productie, uw project vlot en efficiënt te laten verlopen.
Zo profileren we ons als “contractor company”.
Groep K is een multidisciplinaire praktijk in Roeselare. Samen willen we zowel lichaam als geest gezond houden of in topvorm brengen.Groep K staat voor kwaliteitsvolle behandelingen en een gepersonaliseerde aanpak met respect voor iedereen, sporters en niet-sporters.Een ontspannen sfeer en tevreden klanten zijn ons doel. Wij zijn gesitueerd in een ruime, moderne en multifunctionele praktijk.
  SKODA VERBEKE AUTOTECHNIEK 

Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Skoda, een tweedehands, een directie- of firmawagen, een afspraak voor een onderhoud, een reparatie of welke vraag dan ook, het team van Verbeke autotechniek staat klaar om u met open armen te ontvangen.

Mail ons op info@verbeke.skoda.be of bel ons op het nummer 051/20.92.55

  KONVERT INTERIM

Konvert het grootste Belgische uitzendkantoor met méér dan 50 jaar ervaring in de uitzendsector.
Wij screenen op basis van competenties, attitude en bedrijfscultuur.
Aan de hand van face-to-face gesprekken luisteren wij zowel naar k
andidaat als bedrijf om dan via op-maat gerichte samenwerking de ideale match te kunnen maken.

Konvert “Your way of work”.

  Lollywood
  KLOEN

Onder impuls van Geert Deraeve wordt een gans team vrijwilligers gemotiveerd tot het helpen bij de organisatie van tal van manifestaties, massaspektakels, clownhappenings, verkoopacties, promotiecampagnes, wedstrijden, liefdadigheidsprojecten, goede-doel daden…

  Stad Roeselare