SPORTLINE SPECIALIST IN SPORT & FASHION

Sporten is gezond, dat weten we al lang. Het juiste materiaal hebben, is soms nog belangrijker voor de gezondheid. Voor elke sporttak heeft Sportline de juiste mensen met de juiste kennis. Sportline biedt u een uitstekende service en u gaat steevast met het -voor u-  juiste product naar huis.
Voordeel TTR-leden: Toon uw kortingskaart en u geniet van 20 % korting op loopschoenen – loopkledij – vrijetijdskledij – vrijetijdsschoenen.

FIETSEN MAES

Bernard en Mieke en hun team staan met veel enthousiasme klaar voor iedere fietsliefhebber. De merken die in hun aanbod zitten zijn: Pinarello – Merckx – Cervelo – Isaac – Cube – Scott – Kalkhoff – Venturelli – Gazelle.
Voordeel TTR-leden: 15% op alle toebehoren – kledij – helmen – schoenen.
Speciale voorwaarden bij aankoop tijdrit of racefiets.

De WASBEER

Jouw auto mag gezien worden.
CARWASH WASBEER IN ROESELARE, IZEGEM EN LEDEGEM
Kan jouw wagen wel een poetsbeurt gebruiken? Een frisse douche of een diepgaande reiniging van koetswerk, velgen en interieur?

Dankzij onze jarenlange ervaring en neus voor innovatie krijgt jouw wagen bij De Wasbeer de beste behandeling.

In een straal van 11 kilometer rond Roeselare en in 7 vestigingen staat een gedreven team klaar om jou te ontvangen, met open armen, een grote glimlach en de hogedrukreinigers in de aanslag.

 

  Delta Light

Bij Delta Light – een Belgisch familiebedrijf – ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.

Poco Loco

Bij Poco Loco bieden we klanten van overal ter wereld een ruim gamma van voedingsproducten.

Of het nu gaat om tortillawraps, tortillachips en snacks in allerhande vormen en smaken, dinner kits, kruidenmixes of salsa’s: onze producten gaan de hele wereld rond!

Onze hoofdkenmerken zijn het behouden van maximale flexibiliteit voor onze klanten en het accuraat beheren van operationele complexiteit.

 

 

Optiek Lunette

Lunette, een optiek gelegen op de Hoogleedsesteenweg, heeft een groot aanbod voor dames, heren en kinderen.

Charlotte Wyseur en haar team staan klaar om de juiste bril op jouw neus te zetten.

Met OAKLEY en NIKE zijn ze verdeler van 2 premium sportmerken, mét of zonder versterkte glazen.

Wij zijn Mulder Breakfast Cereals, expert in ontbijtgranen.

Mulder Breakfast Cereals heeft meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en productontwikkeling.

Onze expertise binnen de markt van de ontbijtgranen is indrukwekkend en onze mogelijkheden, zowel op het vlak van assortiment als verpakkingen, zijn heel uitgebreid.

Quaestor

Quaestor zorgt voor de financiële gezondheid van uw vermogen, over generaties heen.

Wij waken over uw beleggingen via maatwerk met hoogstaande service en betrokkenheid.

  KLOEN

Onder impuls van Geert Deraeve wordt een gans team vrijwilligers gemotiveerd tot het helpen bij de organisatie van tal van manifestaties, massaspektakels, clownhappenings, verkoopacties, promotiecampagnes, wedstrijden, liefdadigheidsprojecten, goede-doel daden…

  Stad Roeselare