SPORTLINE SPECIALIST IN SPORT & FASHION

Sporten is gezond, dat weten we al lang. Het juiste materiaal hebben, is soms nog belangrijker voor de gezondheid. Voor elke sporttak heeft Sportline de juiste mensen met de juiste kennis. Sportline biedt u een uitstekende service en u gaat steevast met het -voor u-  juiste product naar huis.
Voordeel TTR-leden: Toon uw kortingskaart en u geniet van 20 % korting op loopschoenen – loopkledij – vrijetijdskledij – vrijetijdsschoenen.

FIETSEN MAES

Bernard en Mieke en hun team staan met veel enthousiasme klaar voor iedere fietsliefhebber. De merken die in hun aanbod zitten zijn: Pinarello – Merckx – Cervelo – Isaac – Cube – Scott – Kalkhoff – Venturelli – Gazelle.
Voordeel TTR-leden: 15% op alle toebehoren – kledij – helmen – schoenen.
Speciale voorwaarden bij aankoop tijdrit of racefiets.

Poco Loco

Productie en innovatie: dit zijn onze stokpaardjes! En het kan geen kwaad om Poco Loco (een beetje gek) te zijn! Flexibiliteit zonder complexiteit is ons motto: we passen productspecificaties, aankoopvereisten, enz. aan uw concept aan. Alle productiestappen gebeuren intern en overbodige onkosten worden vermeden. Hierdoor kunnen wij voor u produceren met de laagste kosten. In onze 2 productiesites in Roeselare wordt enkel de allernieuwste technologie gebruikt. Onze productie is volautomatisch en de allerhoogste hygiënenormen worden nageleefd. Een intern labo garandeert de kwaliteit van onze producten. Die zijn trouwens volledig traceerbaar: van grondstof tot afgewerkt product.
   Delta Light

Bij Delta Light – een Belgisch familiebedrijf – ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.

Westvlaams Tegelhuis

Westvlaams Tegelhuis is geen onbekende in de Belgische bouwsector en profileert zich op de markt van de duurzame afwerking van uw woning.

Onze vakspecialisten begeleiden u graag doorheen het uitgebreide aanbod binnen ieders smaak en budget. Eén zaak willen we wel duidelijk stellen: u vindt bij WVT enkel de meest degelijke materialen. De jarenlange uitstekende relatie met leveranciers over gans de wereld dragen bij tot de uitbouw van een zorgvuldig samengestelde collectie. Als geen ander zijn we ons bewust van het belang van uw keuze. Wij kijken er dan ook naar uit om u te begeleiden doorheen de inspirerende toonzaal.

Optiek Lunette

Lunette, een optiek gelegen op de Hoogleedsesteenweg, heeft een groot aanbod voor dames, heren en kinderen.

Charlotte Wyseur en haar team staan klaar om de juiste bril op jouw neus te zetten.

Met OAKLEY en NIKE zijn ze verdeler van 2 premium sportmerken, mét of zonder versterkte glazen.

Solid Maintenance

Voor efficiënt en duurzaam elektromechanisch onderhoud, montagewerk en constructiewerk : Solid Maintenance – Uw partner voor technische ondersteuning.

  KONVERT INTERIM

Konvert het grootste Belgische uitzendkantoor met méér dan 50 jaar ervaring in de uitzendsector.
Wij screenen op basis van competenties, attitude en bedrijfscultuur.
Aan de hand van face-to-face gesprekken luisteren wij zowel naar k
andidaat als bedrijf om dan via op-maat gerichte samenwerking de ideale match te kunnen maken.

Konvert “Your way of work”.

  KLOEN

Onder impuls van Geert Deraeve wordt een gans team vrijwilligers gemotiveerd tot het helpen bij de organisatie van tal van manifestaties, massaspektakels, clownhappenings, verkoopacties, promotiecampagnes, wedstrijden, liefdadigheidsprojecten, goede-doel daden…

  Stad Roeselare