Nog geen reacties

BK Ploegentriatlon Doornik 2016

Een rondje extra …

Traditioneel is het BK ploegentriatlon de officieuze start van het nieuwe seizoen. Ook in onze club hebben we een mooie traditie dat we met een grote delegatie deelnemen.

Dit jaar waren er vier damesteams en drie herenteams ingeschreven ( waarvoor dank aan Velle ! )  Even traditioneel is het feit dat het toch niet evident is om met de voltallige ploeg aan de start te verschijnen. Blessures of onverwachte feestjes gooien soms roet in het eten …

Dit jaar vertrokken we onder een stralende zon naar Doornik, zomerse temperaturen zorgden ervoor dat de organisatoren de truc met de thermometer niet moesten uithalen. Het water had een aangename 15 graden en was zo mogelijk nog helderder dan vorige jaren. Zwemmen terwijl je drie meter onder je een kastaar van een karper ziet passeren, het heeft wel iets …

Voor enkele nieuwe TTR’ers was het hun vuurdoop, maar alles verliep voortreffelijk ( als we het juiste aantal fietsrondjes kunnen tellen, en de organisatie “op zijn waals” nu even niet meerekenen … )

Vooral het teamgevoel primeert in een ploegentriatlon, en laat dit nu juist één van de sterke kanten van onze club zijn.

Elkaar steunen met raad en daad, mekaar naar de meet toe schreeuwen en met een grote smile arriveren. Het was er allemaal bij !

Bijgevoegde foto’s en reacties op de sociale media bewijzen het : de ploegentriatlon 2016 was een echte belevenis !

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.