Nog geen reacties

Eerste Sportieve cel

Beste leden,

ondertussen hebben jullie al de eerst stijve spieren gevoeld na de eerste indoortraining. Ook het zwemmen is ondertussen van start gegaan. Naar jaarlijkse gewoonte is het gedurende deze periode heel erg druk in het spillebad. Naarmate het seizoen vordert zullen er zich wel meer ‘nog ne keer draaien’ in bed op dinsdagochtend om 6u30 šŸ™‚

Gisteren kwamen we voor een eerste keer samen met de sportieve cel. Dat is zo’n beetje de sportieve denktank binnen de club. Hier worden de doelwedstrijden bepaald en tal van andere zaken besproken, geĆ«valueerd en beslist.

Stijn Lagache, Anthony, Velle, Pieter, Liesbeth, Aline, Carlos, Ann-Sophie en Stef. Stijn Bruyneel kon er jammergenoeg niet bij zijn voor de foto, maar de start-to-triatlonners zullen hem gedurende hun eerste jaar ongetwijfeld leren kennen!

ENKELE AANDACHTSPUNTEN VOOR EEN GOED VERLOOP VAN DE TRAININGEN

– Zwemtrainingen: sinds dit seizoen is de deur (naast de draaideur) van het spillebad enkel toegankelijk via een cijferslot. De trainer zal er voor zorgen dat die deur gedurende het eerste kwartier van de training open blijft staan. Laat dus geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers. Na een kwartier zal hij/zij er voor zorgen dat de deur gesloten wordt.

– Fietsritten op zondag: tijdens de wintermaanden zullen er op geregeld tijdstip tochtjes uitgestippeld worden door onze fietsbegeleiders. Maar desondanks dit geen Ć©chte fietstrainingen zijn van de club, wordt iedereen toch verplicht om een helm te dragen. Bekijk nog eens de fietsrichtlijnen op onze site. Hou voor deze ritten ofwel de facebookpagina “TTR-Vrienden” in de gaten of het forum onder ‘vrije trainingen’

– Looptrainingen: gedurende de wintermaanden wordt het sportstadion soms verlaten om een specifieke brug-training af te werken. Ook hier geldt de regel: wie geen fluo-vestje draagt, mag zijn training niet op de openbare weg afwerken. Hij/zij mag dan wel nog gebruik maken van de piste, maar veiligheid primeert boven alles binnen onze club. Telkens er zo’n type training ingelast wordt, worden jullie op facebook, de schema’s en dit forum op de hoogte gehouden.

– Indoortrainingen: die zijn het best te bereiken door je wagen op het einde van de Louis Leynstraat te parkeren. Binnenkort gaan we wel vaker moeten afrekenen met een modderachtige parking (door de werken in de straat). Mogen we daarom aan iedereen vragen om een extra paar ‘vuile’ schoenen te dragen tot je binnen bent? Want we willen de mooie infrastructuur die we ter beschikking krijgen graag in dezelfde toestand achterlaten als toen we aankwamen. Mogen we ook aan iedereen vragen om telkens een matje mee te brengen naar de training?

WINTERDOELWEDSTRIJDEN:

Gisteren werden de eerste doelwedstrijden bepaald voor het nieuwe seizoen:

Westlaanrun op 27 November (schema kort – lang)

Santa Run in Roeselare op woensdag 28 december (schema kort – lang)

Run & Bike Eeklo op 22 januari (schema kort – lang)

Aangezien de triatlonwedstrijden voor komend seizoen nog lang niet bekend zijn, worden die op de volgende vergadering besproken. Wel kunnen we nu al meegeven dat de doelwedstrijd voor de 1/2 triatlon de “challenge Geraardsbergen” geworden is, die vindt plaats op 2 Juli 2017. Aangezien deze wedstrijd snel vol zal zitten (en bovendien het inschrijvingsgeld omhoog gaat na nieuwjaar) willen we iedereen die hieraan wenst deel te nemen aanraden om niet te lang te wachten met in te schrijven. Dit kan het groepsgevoel alleen maar aanwakkeren!

Kortom het wordt een boeiend sportief jaar voor jullie allemaal !!!

TriatlonTeam Roeselare

Reacties zijn gesloten.